HTML

Womath Freedome-WoW blog

A blogon a freedome-wow.hu WoW szerveren élő Womath nevű vadászom életéről fogok írni, mert egy rohadt nagy kocka vagyok. :D Ezen kívül a szerverrel kapcsolatos hírek is olvashatóak lesznek itt is.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Üdvözlet

2010.06.07. 22:06 Womath

Üdvözlök minden olvasót a blogomon!

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy a karakterem nevében leírjam mi minden történik vele. Ezen kívül szeretném hirdetni is a szervert, és minden a szerverrel kapcsolatos dolgot megpróbálok ide is kiírni.

Kezdeném is a karakterem bemutatásával.
Womath névre hallgató 80-as szintű férfi Éjelf vadászomról (Night Elf Hunter) fogok írni. Hosszú zöld haja, és kék bőre van, általában az Onyxia's Lairből szerzett sisakjában futkos, ami ocsmányúl néz ki. Sárkányfej alakú sisak, szép lilás. :D
Hű darnassusi elf, darnassusi "cicával" járkál, darnassusi tabardot hord, és még egy darnassusi banner is van nála mindig.
Mint minden vadásznak, neki is vannak hű társai. Egyikük a legelső társa, Röfi a házisertés, akinek a nyakán mostanában szorul a hurok, mert a klán sültdisznót akar vacsorázni. Másik társa pedig Buksi, egy szép farkas Mulgore-ból, a Taurenek földjéről.

Szóval valami ilyesmi cuccokban éli mindennapjait Womath, jár instákba, dungeonökbe, gondozza hű társait, a malacot és a farkast, öli a büdös orkokat. Ezekről a kalandjairól olvashattok majd. :)
 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása